top of page

Aanbod en tarieven

Voorlopig beschik ik niet over een eigen praktijkruimte en bied dus enkel massages aan op verplaatsing. Het voordeel daarvan is dat u zich niet hoeft te verplaatsen en kan genieten van een ontspannende massage in het comfort van uw eigen woning!

massage

Zweedse lichaamsmassage

De Zweedse of "klassieke" lichaamsmassage is de meest courante vorm van massage waarbij hoofdzakelijk met de handen gewerkt wordt en waarin zachtere strijkbewegingen worden afgewisseld met wat stevigere technieken om de spieren in het lichaam op te warmen en los te maken. Naast het ontspannende effect op de spieren zijn er nog veel meer positieve effecten. Meer info hierover vindt u op de pagina met Frequently Asked Questions (FAQ).

Image by Susan Weber

Massagetherapeut,
wat betekent dat?

Massagetherapeut is een beschermde titel en mag u beschouwen als een kwaliteitslabel. De opleiding bevat naast het praktische gedeelte van de massagetechnieken ook heel wat theorie. Zo komt bijvoorbeeld de anatomie van het skelet en de spieren uitgebreid aan bod. Als u zich laat masseren door een massagetherapeut kan u erop vertrouwen dat u met de nodige kennis en kunde wordt behandeld. En natuurlijk ook met een grote dosis menselijke warmte!

euro Bill

Tarieven

U kan kiezen voor een massage van 60 of 90 minuten, respectievelijk aan 80€ en 100€, verplaatsing inbegrepen.

Opgelet: dit tarief is geldig voor Schilde en buurgemeenten Brasschaat, Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Ranst, Zandhoven, Zoersel, Malle en Brecht. Daarbuiten wordt in functie van de afstand en duur van de verplaatsing een extra kost aangerekend.

bottom of page